KAGER TIL ÅRETS FEST

Når man skal holde årets fest som ligeledes skal være helt speciel, hvorfor så ikke også få lavet en helt speciel kage eller dessert?
Hos Helsted Bageren kan du/I få lavet præcis den kage eller dessert, du/I ønsker at kunne servere for dine/jeres gæster på den store dag.
 

Møde med konditor el. mester.

For at kunne designe den perfekte kage eller dessert aftaler vi som regel et møde mellem dig/jer og vores konditor eller mester. Her kan du/I fortælle om dine/jeres særlige ønsker i forbindelse med smag og udseende, og vi kan så i samarbejde få fremtryllet den helt specielle kage eller dessert som du/I altid har drømt om.
Vi har 2 meget dygtige konditorer ansat som begge har stor erfaring med at lave specielle kager og desserter, hvilket de ligeledes begge sætter en stor ære i skal være helt perfekte.
I forbindelse med bryllupskager tilbyder vi en gratis smagsprøve inden brylluppet, så I kan sikre jer at det er præcis den smag og udseende I kunne ønske jer til den store dag.
 

Luksus fra inderst til yderst

Hos Helsted Bageren fremstilles vores sortiment udelukkende af de bedste råvarer.       
Så når du næste gang skal bruge en kage eller dessert som både skal være noget for øjne, næse og mund så kontakt Helsted Bageren,